Toost Toast Run 3.16

4.9 star(s) from 35 votes
Diksmuidseweg 428
Boezinge, 8904
Belgium

About Toost Toast Run

Toost Toast Run Toost Toast Run is a well known place listed as Sports/recreation/activities in Boezinge , Sports Promoter in Boezinge ,

Contact Details & Working Hours

Details

Kurt Jurgens en Ilse Geldhof wilden al jaren een loopwedstrijd inrichten maar vonden nooit de tijd en het ideale moment om er echt mee te starten. Tot op een zonnige lenteavond ze samen op het terras, van Herberg De Zwaan, zaten met Luc Desomer en er gesproken werd over een stratenloop in Boezinge.


Luc en Sassport Boezinge waren direct enthousiast en de éérste plannen werden gesmeed. Ook Jan Laurens, contactpersoon van het Kermiscomité en zijn ganse ploeg sprongen onmiddellijk mee op de kar en we waren vertrokken. De beste datum leek 17 januari te zijn vermits er die dag ook al Toost Toast is, een wintersmulmarkt waar verenigingen van het dorp en enkele handelaars er iets lekkers aan de man brengen.
We kozen ervoor om 3 afstanden te nemen, nl. de kidsrun van 400m om 14h, de start to Run /Jogging van 3km (1rondje) om 14h15 en de wedstrijdloop 12km (4 rondjes) om 15h.



Iedereen kan aan zijn trekken komen. Zowel de kids, de joggers, de geoefende lopers en de toppers. Iedereen krijgt een mooie natura prijs en de winnaars worden beloond met geldprijzen. Het ideale moment natuurlijk voor iedereen om de overtollige feestkilootjes aan te pakken en de goede voornemens waar te maken.

Hopend op een massale aanwezigheid van sportief West-Vlaanderen en ver erbuiten, maken we er een super sportieve-fijne aangename zondagmiddag van.



Sportieve groeten
Kurt Jurgens en Ilse Geldhof