Toerisme Hoogstraten 3.73

5 star(s) from 4 votes
Vrijheid 149
Hoogstraten, 2320
Belgium

About Toerisme Hoogstraten

Toerisme Hoogstraten Toerisme Hoogstraten is a well known place listed as Government Organization in Hoogstraten , Tourist Information Center in Hoogstraten ,

Contact Details & Working Hours

Details

Beleid
* Op deze pagina mag u reacties en vragen achterlaten.
* Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te behandelen. We streven ernaar om dit op weekdagen binnen 24 uur te doen.
* Bepaalde zaken zijn niet toegelaten: discriminatie, berichten van politieke of obscene aard, misleidende of leugenachtige berichten en kwetsend taalgebruik. Deze berichten worden verwijderd.
* Indien er foto's van u verschenen op deze pagina en u wenst deze te verwijderen, contacteer dan de beheer via toerisme@hoogstraten.be
* Toerisme Hoogstraten kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie, meningen, adviezen of beweringen die facebookgebruikers op onze pagina plaatsen. Respect voor andere gebruikers en hun meningen is een must. Toerisme Hoogstraten is niet verplicht om geplaatste berichten te controleren, maar wij behouden voor onszelf wel het recht om in alle discretie berichten te verwijderen.
* Voor alle content die u op onze pagina plaatst, geeft u aan Toerisme Hoogstraten een volledig gebruikersrecht op deze content zonder dat hiervoor verdere toelating gevraagd dient te worden en zonder compensatie van Toerisme Hoogstraten.