TO BE Fashion Shop LAUWE 3.75

4.3 star(s) from 95 votes
Lauwbergstraat 148/000a
Lauwe, 8930
Belgium

About TO BE Fashion Shop LAUWE

TO BE     Fashion Shop    LAUWE TO BE Fashion Shop LAUWE is a well known place listed as Clothing Store in Lauwe ,

Contact Details & Working Hours

Details

De To Be store,

gelegen in het hartje van Lauwe, biedt u de meest trendy merken aan voor zowel dames, heren,meisjes als jongens en dit in een prachtig oud industrieel gebouw met een oppervlakte van 500m². Een vriendelijke en hippe sfeer is er gegarandeerd en ruimtelijk, airy en relaxed shoppen is mogelijk in de To Be shop. Onze unieke levensstijl voelt u door de energie van de "in store experience", gecreeërd door het karakter van het interieur.

Het is the place TO BE om er een nieuwe outfit te vinden met bijpassende schoenen en als final touch een mooi accessoire. TO BE brengt innovatie in zijn winkel door ieder seizoen telkens opnieuw nieuwe trendy merken te introduceren. Het is belangrijk dat de klant kan kiezen uit vele verscheidene collecties... zowel trendy, chic, casual of sportief. Check ook het grote assortiment van denim jeans. Ieder vindt er zeker zijn eigen stijl en smaak.

Nieuw is onze webshop.

Met deze ONLINE VERWENNERIJ zowel voor onze bestaande klanten als nieuwe potentiële klanten willen we een nog betere service aanbieden,dit naast onze bestaande winkel te Lauwe.

De nieuwe collecties spotten, je favoriete stukken RESERVEREN (voor 2 dagen & passen in de winkel) of AANKOPEN is nu online mogelijk.

Met het online stijladvies (LOOKS) willen we jouw overtuigen wat voor moois je in To Be kan vinden en zo straalt als een zonnetje. Outfits voor allerlei gelegenheden en voor ieder moment van de dag.

Het is een uitdaging voor ons, maar we grijpen ze met beide handen. Het startschot is alvast gegeven.. laten we dit samen een ‘succes’ verhaal maken. Jullie feedback is altijd welkom!

WWW.TOBESTORE.BE

Groetjes To Be team.