To Be 2.75

5 star(s) from 1 votes
rijksweg 638
Maasmechelen,
Belgium

Contact Details & Working Hours

Details

Sinds 2011 vind u langs de rijksweg in Maasmechelen de unieke toonzaal van To Be.

To Be is ontstaan door de uitbreiding van de activiteiten van de firma E. Baillien bvba in Maasmechelen. Reeds lange tijd deed de firma Baillien inrichtingen van woningen en kantoren. Voor onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn heeft de firma Baillien in 2008 de keuze gemaakt voor zelf deze activiteit onder handen te nemen.

Omdat men moeilijk maatwerk kan verkopen zonder een toonzaal werd er in 2010 besloten van een unieke toonzaal te bouwen in Maasmechelen. Omdat Baillien reeds jaar en dag een vaste waarde is in het schilderwerk en raamdecoratie hadden wij besloten van deze toonzaal niet Baillien te noemen, en zijn wij op zoek gegaan naar een jonge naam. En aangezien de jongste telg van de familie door het leven gaat onder de naam Tobe, kwam de oprichter Emile met het idee van daar gewoon een spatie tussen te zetten. Zo zijn we gekomen tot de nieuwe naam voor onze toonzaal To Be.

Bij To Be kan iedereen tercht voor een uniek ontwerp van alle maatwerk.

In onze toonzaal vind u ontwerpen van al het maatwerk wat er in een woning van toepassing kan zijn, gaande van zeer strak design tot landelijk klassiek.

Ondertussen beschikken wij over 8 interieur architecten voor alle ontwerpen, en een ploeg van 14 ervaren schrijnwerkers, die alles maken in onze atelier met de modernste machines.

Uiteraard doen wij niet enkel het maatwerk, maar het volledige interieur, zoals loodgieterij, bevloeringen, schilderwerken, plakkerij, gipskarton, plafonds, raamdecoratie,... Kortom, alles voor een zorgeloze verbouwing, om zo tot een resultaat te komen waar u jarenlang van kan genieten.