Thermen Katara 5.96

4.6 star(s) from 1093 votes
Nieuwe Baan 66
Belsele, 9111
Belgium

About Thermen Katara

Thermen Katara Thermen Katara is a well known place listed as Spas/beauty/personal Care in Belsele ,

Contact Details & Working Hours

Details

De oude Grieken wisten het al, een zuiver lichaam geeft een zuivere geest. Katara betekent dan ook zoveel als zuiver, puur, rein ... en misstaat niet voor de pure en intense saunabeleving die wij vooropstellen: tijd nemen voor jezelf, stilstaan bij je gezondheid en puur genieten in alle stilte. Kortom, herbronnen in een oase van water en vuur.

Thermen Katara verwelkomt én verwent je in Belsele, tussen Sint-Niklaas en Waasmunster, in een nagelnieuwe wereld van thermen en beauty. Met niet minder dan 10.000 m² saunaplezier is er voor ieder wat wils. Met een waaier aan binnen- en buitensauna’s, opgietsessies en een heuse reis rond de saunawereld: fins, thais, duizend-en-een-nacht, marokkaans, romeins, japans ...

Wie langer dan een dagje wil genieten, bieden we ontbijt en overnachting aan. Wie aan een massage of schoonheidsbehandeling toe is, heeft de mogelijkheid om zijn dagje uit te breiden: maak kennis met de beste massagetechnieken, revitaliserende lichaamsbehandelingen of de uitmuntende gelaatsverzorgingen.