THE SOUND OF SEA 2.81

5 star(s) from 3 votes
Hazebeekstraat
Oostduinkerke-Bad, 8670
Belgium

About THE SOUND OF SEA

THE SOUND OF SEA THE SOUND OF SEA is a well known place listed as Organization in Oostduinkerke-Bad ,

Contact Details & Working Hours

Details

Wist je dat als je nu een schelp opraapt op het strand en tegen je oor houdt, je nog wat meer hoort dan het ruisen van de zee? Probeer maar eens. Hoor je het? Die muziek? Dat ritme? De beats? Dat, mijn beste, is the sound of sea!

Een gloednieuw festival, gebouwd op de ervaring die VZW Xbeach ondertussen heeft verzameld. Nieuwe locatie, nieuwe naam, nieuw concept. Primeurs, beleving, sfeer en muziek centraal. The Sound of Sea.

In een zotte setting, opgebouwd uit o.a. containers. Mainstage, side stage, de chill out. Te veel metaal? Industrieel? Wacht maar tot je ziet wat onze artiesten kunnen. Een Europese primeur.

— All about music

Muziek blijft natuurlijk het belangrijkste element. Een goeie vibe creëren. Geen grote massa, maar een intense beleving. Gezelligheid. Terug naar de echte festivalbeleving. Met nineties. Met classics. Met new style. Met enkele serieuze kleppers. Met locals. Maar vooral met veel verrassingen. We gaan voor YOLO en oldskool tegelijkertijd.

Met 2Fabiola, Da Rick,TLP, Transfarmers, Dj Wout, Demoniak, Macky Gee, Dj DUUUB en vele anderen. Maar ook een zomerterras en een Kidsfestival! En oldies voor de mama’s en papa’s.

Knal in het hart van Oostduinkerke. Makkelijk bereikbaar op alle mogelijke manieren. Met camping voor wie van net iets verder komt.

12 en 13 september is het van dat!

— Tickets?

20 euro voor twee dagen in voorverkoop. Je betaald in voorverkoop voor 1 dag en kan 2 dagen komen.

Aan de deur twintig euro per dag. ‘t Is voor niet. Je vindt ze op http://thesoundofsea.be/ en bij deze verkooppunten:

- Moviefun Koksijde-dorp
- Krantenhoekje Veurne
- Oodeekay Skateshop Oostduinkerke
- Grand Cabaret Nieuwpoort