The Climbing Fish 2.42

5 star(s) from 4 votes
Wuustwezel, 2990
Belgium

About The Climbing Fish

The Climbing Fish The Climbing Fish is a well known place listed as Education in Wuustwezel , Rock Climbing Gym in Wuustwezel ,

Contact Details & Working Hours

Details

The Climbing Fish wil mensen aantonen dat hun 'beperking' niet altijd bij henzelf ligt, dan wel bij het systeem. Vissen kunnen immers niet klimmen en het is bijgevolg oneerlijk dat wij personen uitsluiten op basis van een oneerlijke evaluatie. De gevolgen gaan dan ook verder dan het missen van een diploma of gelijke kansen, denk maar aan de sociaal-psychologische gevolgen zoals faalangst, burn-outs, depressies en vele andere.

Het logo van de site is dan ook een vis met een ladder geworden. Want geef eender wie de juiste tools en dan bereikt die persoon ook zijn vooropgestelde doelen.

Het doel van The Climbing Fish is iedereen die met leren te maken heeft, te ondersteunen en begeleiden. Dit bestaat onder andere uit studiebegeleiding voor huiswerk, leren leren, planning of ondersteuning bij leerproblemen en leerstoornissen.

Mindmappen wordt gebruikt als tool om het geheugen te verbeteren, creativiteit aan te moedigen en structuur te geven aan je gedachten. Daarom zijn ook bedrijven, uitgeverijen, scholen, CLB’s, … gebaat bij deze techniek.

Kortom, levenslang leren is er voor iedereen. Voor jong en oud, studenten en bedrijven, of individuen op zoek naar een middel om hun persoonlijke groei te stimuleren.