The BOX 2.09

Dorpsstraat 44
Bredene, 8450
Belgium

About The BOX

The BOX The BOX is a well known place listed as Arts & Entertainment in Bredene ,

Contact Details & Working Hours

Details

Creativiteit en ervaringsgericht werken staan centraal in al onze diensten (ontwikkelen en begeleiden van ateliers; pakketten op maat; creative writing; organiseren van evenementen; artistmanagement; reclame en marketingdiensten; ...). The BOX! is toegankelijk voor iedereen. Dus bent u een bedrijfsleider op zoek naar een nieuw pakket of een organisator voor jullie bedrijfsevent of ben je een particulier die een verjaardagsfeestje wil organiseren of een boek wil schrijven? Iedereen is bij ons welkom en we behandelen elke vraag met evenveel creativiteit en professionaliteit. Specifiek naar scholen hebben wij een volledig gamma van educatieve workshops uitgewerkt afgetoetst aan de leermiddelen en ontwikkelingsdoelen.

Samen met u, onze klanten, creëren we een zee vol workshops, pakketten en events en dit voor ieder wat wils. Onze slogan is ook niet voor niets "Where out of the box thinking is the standard!" Ons aanbod vooziet eveneens in oplossingen op maat voor wie op zoek is naar dat ietsje meer. Onze ervaring op dit terrein staat garant voor een boeiende en methodisch goed onderbouwde aanpak.

Creativiteit, ervaringsgericht en durven dromen zijn de sleutelwoorden van onze organisatie. "Geen enkele berg is te hoog en geen enkele rivier te diep." Dat is ons motto en daar gaan dan ook voor de volle 100% voor. Wij stellen alles in het werk om uw wensen te vervullen tegen een betaalbare en vooral aanvaardbare prijs.