Fitbus - The BBB'us 3.16

5 star(s) from 7 votes
Dok Noord
Gent, 9000
Belgium

About Fitbus - The BBB'us

Fitbus - The BBB'us Fitbus - The BBB'us is a well known place listed as Sports & Recreation in Gent ,

Contact Details & Working Hours

Details

Ik ben Annelies Cardoen, oprichtster van The BBB'us.

Als masterproef in mijn afstudeerrichting interieurarchitectuur werd er afgelopen jaar gevraagd om iets uniek te ontwerpen. Ik bouwde een bus van De Lijn om tot fitnessbus. Op de Gentse Feesten kon men genieten van gratis demolessen. Er was een mogelijkheid om te fitnessen in de bus of men kon meedoen met de groepslessen naast de bus.

Ik wou graag iets doen wat me triggerde. (Top)Sport is een deel van mijn leven geweest en ik weet dat dit vaak een uitdaging is voor veel mensen. vaak omdat ze het druk hebben, bepaalde functies uitoefenen, vaak in het buitenland zijn of gewoon schrik hebben om de eerste stappen te zetten in de sportschool.
Om die redenen ben ik op zoek gegaan naar een mogelijke oplossing.
"Wat als ik sporten nu eens naar de mensen breng?"
"Wat als ik de mensen nu eens laat zien dat sporten niet altijd saai hoeft te zijn?"
"En wat als ik mensen laat zien dat sporten ook bevorderend kan zijn voor de groepssfeer, banden kan smeden, een nieuwe uitdaging in het leven kan brengen en zonder dat je het zelf beseft, aan je gezondheid gaat werken?"

Hierdoor is The BBB'us ontstaan!
Dit combineert al het goede en zondert zich af van alle nadelen waar mensen tegen aan lopen.
Ons doel is de fitness naar u te brengen. We willen het onmogelijke van buiten de werkuren, veranderen naar iets dat mogelijk is, binnen ieders vertrouwde omgeving op de werkvloer.
We willen het mogelijk maken om workouts tijdens de middag, of andere vrije momenten te geven aan het personeel. Hierbij zijn er verschillende formules.

Zijn jullie klaar voor een nieuwe uitdaging? Of ben je gewoon eens nieuwsgierig wat dit tot in de diepste details inhoudt? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons!


Met sportieve Groeten

Team The BBB'us

Tel. 0477/829666
E-mail: annelies.cardoen@hotmail.com
Instagram: the_fitness_bus