't één & 't ander 3.56

4.9 star(s) from 14 votes
Poperingseweg 8
Ypres, 8900
Belgium

About 't één & 't ander

't één & 't ander 't één & 't ander is a well known place listed as Gift Shop in Ypres , Shopping & Retail in Ypres ,

Contact Details & Working Hours

Details

't één & 't ander is (g)een gewone winkel. Het is een winkel met net iets meer. De producten die verkocht worden in 't één & 't ander hebben reeds een leven voor ze in de winkel komen. Het zijn stuk voor stuk handgemaakte producten die het verhaal vertellen van de mensen die ze creëerden. Mensen die om één of andere reden terecht kwamen in een psychiatrisch ziekenhuis. Mensen die in de werkateliers van de ergotherapie aan zichzelf kwamen werken. Met als zichtbaar resultaat de producten in onze winkel.

't één & 't ander wil kansen creëren voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Kansen om (terug) productief te worden, te zijn en te blijven. Kansen om te groeien. Te trainen. Vallen en op te staan. Wat niet altijd even eenvoudig is. Het is 't één & 't ander.

't één & 't ander wil kansen creëren voor mensen op zoek naar een geschenk. Voor een ander of voor zichzelf. Mensen die houden van een handgemaakt product. Mensen die houden van een product met een verhaal. In 't één & 't ander krijgen ze de kans om kennis te maken met tot wat mensen in staat zijn. Maken van mooie dingen. Authentiek en waardevol...