Summer Party 4.83

4.8 star(s) from 62 votes
Mielen-boven-Aalst, 3891
Belgium

Contact Details & Working Hours

Details

Summer Party!

Een fuif die 32 jaar geleden gestart is als jaarlijks bal en uitgegroeid is tot een heus evenement dat elk jaar opnieuw een 4 000 partypeople mag verwelkomen.

In 2010 konden we rekenen op 3100 fuifgangers en vorig jaar mochten we er nog eens 200 extra verwelkomen. Anno 2012 hebben we 3 700 bezoekers mogen verwelkomen op de beats van de beste DJ's die het land te bieden heeft! Summer Party groeit dus zeer snel!

Een fuif van deze omvang voor een kleine jeugdbeweging als de onze, is dan ook geen dagdagelijkse kost.

Elk jaar opnieuw staat een team van 120 vrijwilligers, ex-KLJ’ers, ouders, vrienden, familie klaar om ervoor te zorgen dat de fuif vlotjes verloopt.

Summer Party maakt al jaren gebruik van dezelfde herkenbare affiche! Van zodra de mensen in de periode van eind juni, begin juli een gele affiche opmerken met die herkenbare zwarte palmboom weet men dat Summer Party niet echt meer ver af is.

De Summer Party is, op dit moment, het GROOTSTE openluchtevenement van de streek Gingelom, Sint-Truiden, Nieuwerkerken en Heers.

Ook ditmaal varen wij de enorm gewaardeerde koers van ‘VEEL FUN VOOR WEINIG GELD’. Summer Party mikt immers op bezoekers met ‘more style than cash’.

Summer Party heeft zich in 32 jaar tijd gekatapulteerd naar de hoogste regionen van het uitgaanssegment. Voor velen zijn wij dan ook een vaste waarde in de grote vakantie.

Kaarten voor deze club night kosten in VVK € 6,00 en aan de kassa € 10,00. De deuren gaan open om 22u00 en de toog sluit rond 6u00.

2017 zal zeker de geschiedenis ingaan als één van de grootste en meest exclusieve edities van Summer Party ooit. Summer Party breidt uit en wel fameus!

Niet alleen ons KLJ-terrein zal dienst doen als party-terrein, de 2nd floor krijgt een area langs ons KLJ-terrein. Dat mogen we niet zomaar zonder aandacht laten voorbijgaan.