Studio Nymphaea 2.53

5 star(s) from 8 votes
Paasleliedreef 2
Gent, 9031
Belgium

About Studio Nymphaea

Studio Nymphaea Studio Nymphaea is a well known place listed as Spas/beauty/personal Care in Gent , Aesthetics in Gent ,

Contact Details & Working Hours

Details

Hartelijk welkom op de Facebook pagina van Studio Nymphaea !

In een sfeer van huiselijke gezelligheid, rust en ontspanning, biedt Studio Nymphaea anti-age behandelingen en kleurenanalyses aan; een totaalconcept voor een stralende look !

De behandelingen zijn gericht op het vertragen van het verouderingsproces, het verstevigen en verbeteren van de huidtextuur, waardoor uw huid een natuurlijke facelift krijgt. Dit is mogelijk dankzij een nieuwe generatie dermato-cosmetica en bijhorende apparatuur, ontwikkeld in samenwerking met een plastisch chirurg.

Bij de kleurenanalyse, in samenwerking met kleurenconsulente Valerie Bouckaert, ontvangt u gratis een kleurenpasje op maat en make-up advies gevolgd door een maquillage. De juiste kleuren doen u stralen, de make-up technieken corrigeren de vorm van uw gelaat en doen oneffenheden verdwijnen.

Wenst u meer inlichtingen ? Aarzel niet om een afspraak te maken en kom gerust even langs voor een gratis intakegesprek en een drankje, uiteraard vrijblijvend. U bent van harte welkom !

Met vriendelijke groeten en tot binnenkort.

Sylvia Le Roy

Wie zijn wij ?

Sylvia Le Roy is een erkend schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd in anti-aging en visagiste. Na jarenlange ervaring als stewardess legt zij mensen nog altijd graag in de watten. Het is haar passie om mensen mooi te maken.

Valerie Bouckaert is een gediplomeerde kleur- en stijlanalyste. Als licentiate Kunstwetenschappen, geschoold in de analyse van vorm en kleur, heeft zij jarenlang artistiek onderzoek gedaan naar de expressiewaarde van textielkleuren.