STAP Roeselare 3.79

4 star(s) from 16 votes
Meenseheirweg 20
Roeselare, 8800
Belgium

About STAP Roeselare

STAP Roeselare STAP Roeselare is a well known place listed as School in Roeselare , Education in Roeselare ,

Contact Details & Working Hours

Details

Welkom in STAP!

STAP heeft een rijk verleden, maar ook vandaag wil ze een geïnspireerd verhaal schrijven. Dansen, musiceren en toneelspelen zijn onze passie. We stellen dan ook alles in het werk om dit met elke leerling te delen. Op die manier proberen wij te helpen bij zijn of haar individuele ontwikkeling.

Wat kun je beleven in de Stedelijke Academie voor Podiumkunsten?

Naast de meer dan 200 grote en kleine projecten die we jaarlijks aanbieden aan een publiek van alle leeftijden organiseert STAP ook lessen voor iedereen met een hart voor podiumkunsten. Onze school wil de creativiteit van elke leerling op een professionele manier stimuleren en ontwikkelen.

Vanaf de kleuterleeftijd kan je bij ons spelenderwijs dans en muziek ontdekken en verkennen.

Met kinderen van de basisschool werken we aan de basis. Een instrument bespelen, goed zingen, goed spreken, een toneelstukje spelen, dansen in groep.

Ook jongeren kunnen starten. Dansen, een instrument bespelen, pop & jazz, toneel spelen, goed spreken, poëzie schrijven, ... zijn slechts enkele voorbeelden uit de brede waaier van ons aanbod.

Volwassenen krijgen een bijzondere plaats in de academie. In dans, muziek en woord kan iedereen zonder vooropleiding starten in de richting van zijn of haar interesse. Studeerde je eerder reeds dans, muziek of woord, dan kan het lessenparcours worden aangepast.