Stadspark Brasserie 4.59

4.1 star(s) from 98 votes
Parklaan 56
Turnhout, 2300
Belgium

About Stadspark Brasserie

Stadspark Brasserie Stadspark Brasserie is a well known place listed as Restaurant/cafe in Turnhout , Belgian Restaurant in Turnhout ,

Contact Details & Working Hours

Details

Brasserie Stadspark is al jaren een gevestigde waarde in Turnhout. En dat is niet verwonderlijk. De Brasserie laat u elke dag genieten van heerlijke gerechten met dagverse producten. Daarnaast ligt de zaak ideaal: aan de ring van Turnhout, en dus goed bereikbaar. Maar ook aan het Stadspark, dus rustig en groen.

Langs het park lopen ook tal van fiets- en wandelroutes waardoor Brasserie Stadspark de ideale plaats is om even uit te rusten. Bij mooi weer openen we ons terras met zicht op het groen. De kinderen kunnen zich dan helemaal uitleven in de speeltuin.
Maar ook in de zaak is het goed vertoeven.

Binnen kunt u niet alleen kiezen uit een uitgebreide kaart. Er zijn ook onze suggesties die wekelijks worden aangepast, en de dagschotel aan 13,50 euro. De kleine honger kunt u stillen met een smakelijke snack en de kinderen maken hun keuze uit de kinderkaart. Onze medewerkers staan garant voor een vriendelijke en snelle bediening. Ideaal voor tijdens de lunchpauze!

Ook 's ochtends staan wij klaar om u te bedienen. Op zon- en feestdagen kunt u vanaf 9u genieten van 1 van onze ontbijtformules. Een klassiek Parkontbijt of een Luxe ontbijt, en voor de kleinsten een aangepast Kinderontbijt.

Tot binnenkort!