Sport Vlaanderen Genk 4.1

4.9 star(s) from 22 votes
Kattevennen 15
Genk, 3600
Belgium

About Sport Vlaanderen Genk

Sport Vlaanderen Genk Sport Vlaanderen Genk is a well known place listed as Government Organization in Genk , Public Services in Genk , Recreation Center in Genk ,

Contact Details & Working Hours

Details

Sport Vlaanderen Genk ligt in de prachtige bosrijke omgeving van het domein Kattevennen. Dat op zijn beurt deel uitmaakt van het Nationaal Park Hoge Kempen, de groene long van de provincie Limburg.

Met twee indoorpistes en één outdoorpiste is het centrum vooral een ruiterparadijs, waar zowel de beginnende als de gevorderde ruiter terecht kan.

In domein Kattevennen kan je wandelen, fietsen, mountainbiken en ruitertochten maken. Indien je een fiets wenst te huren, reserveer je best op voorhand op het nummer 089 65 55 55.

Niet zo gek van paarden? Je kan bij ons ook terecht in onze polyvalente sporthal (met klimmuur), waar verschillende sportverenigingen hun vaste stek hebben. In hetzelfde gebouw bevindt zich een danszaal met spiegelwand.

Naast de eigen organisaties (Sport Vlaanderen-sportkampen, weekendarrangementen en sportelarrangementen) en sportpromotionele actitiviteiten (schoolsportdagen, sportweekends enz.) staat het centrum ook ter beschikking voor scholen (sportklassen), sportfederaties en sportclubs. Ook voor bedrijfssportdagen kan je steeds bij ons terecht. Die kan je dan afsluiten met een heerlijke maaltijd, die met veel zorg en liefde door onze koks bereid wordt.

Er is tenslotte overnachtingsmogelijkheid voor maximum 112 personen.