SIS Technology 2.6

5 star(s) from 6 votes
BELGIUM
Brussels, 1000
Belgium

About SIS Technology

SIS Technology SIS Technology is a well known place listed as Professional Service in Brussels , Cable & Satellite Company in Brussels ,

Contact Details & Working Hours

Details

FR:
SIS TEGNOLOGY intervient partout en Belgique mais également a Bruxelles.
Nos services s’adressent aux particuliers, aux sociétés ainsi qu'aux collectivités.

Nous évaluons votre besoin de façon personnalisée et vous recevez un devis clair et détaillé.

Nous réalisons tous les travaux nécessaires pour que votre image soit d'une qualité irréprochable:
Installations de kits satellite (pose et réglage de l'antenne, raccordement et réglage du démodulateur, etc)
Pose et raccordement d'écrans TV, de matériel multimedia
Vous n'avez pas acheté votre système chez nous? Aucun problème, nous nous occupons également de modifications et de remplacements de systèmes existants.

BG:
Добре дошли

Добре дошли на страницата на SIS TEGNOLOGY, при нас може да намерите всичко свързано с приемането на сателитни радио и телевизионни програми. Нашият екип ще Ви помогне да направите правилния избор при закупуване на сателитна техника.

Услуги

Фирмата се занимава с продажба, доставка и монтаж на сателитни системи за приемане на радио и телевизионни програми. Също така структурно окабеляване и изграждане на станции за приемане на сателитни програми в хотели, почивни бази и т.н.
За компанията

SIS TEGNOLOGY е телекомуникационна компания, която предлага и поддържа широка гама услуги. Някои от нашите предложения са единствени предлагани на телеком пазара в Белгия. С нашите услуги имаме стремежа да намалим разходите на интернет доставчиците предлагащи услуги на крайни абонати, както и да повишим значително качеството.