St-Lucas Kunstsecundair Antwerpen 4.27

4.3 star(s) from 31 votes
Sint-Jozefstraat 35
Antwerp, 2018
Belgium

About St-Lucas Kunstsecundair Antwerpen

St-Lucas Kunstsecundair Antwerpen St-Lucas Kunstsecundair Antwerpen is a well known place listed as School in Antwerp ,

Contact Details & Working Hours

Details

SINT-LUCAS KUNSTSECUNDAIR ANTWERPEN

Sint-Jozefstraat 35, 2018 Antwerpen
Leerjaren 3, 4, 5 en 6 KSO

T: 03 - 201 59 70
F: 03 - 231 29 46

info@st-lucaskso.be

VOOR ALLE INFO bezoek onze website
http://www.st-lucaskso.be

AFDELINGEN 2de GRAAD (leerjaren 3 en 4, kunstsecundair onderwijs)
•BAK (beeldende en architecturale kunsten)
•BAV (beeldende en architecturale vorming)

AFDELINGEN 3de GRAAD (leerjaren 5 en 6, kunstsecundair onderwijs)
•ABK (architecturale en binnenhuiskunst)
•TBK (toegepaste beeldende kunst)
•VBK (vrije beeldende kunst)
•ARTO (artistieke opleiding)
•BV (beeldende vorming)
•AV (architecturale vorming)
•IK (industriële kunst)


-------------------------------------------

Foto's of filmpjes die je graag op onze site (www.st-lucaskso.be), deze Facebookpagina én op onze YouTube-pagina (http://www.youtube.com/user/KUNSTSECUNDAIR) ziet verschijnen?

Mail ze met een duidelijke omschrijving (aard activiteit, plaats en datum) door naar webmaster@st-lucaskso.be. Voor zwaardere bestanden kun je WeTransfer of Dropbox gebruiken.

-------------------------------------------

Het KSO is een uniek gegeven binnen het Vlaams onderwijs. Anders dan bij algemene secundaire opleidingen kiezen wij, vertrekkend vanuit een gedegen theoretisch fundament,expliciet voor de ontwikkeling van je creatieve geest en het uitbouwen van je artistieke vaardigheid. Sint-Lucas biedt je als kunstsecundair twee basisopleidingen aan in de 2de en zes specifieke afdelingen in de 3de graad, allen gerelateerd aan de beeldende kunst.

In het 3de en het 4de jaar maak je bij ons uitgebreid kennis met de boeiende diversiteit die er binnen de beeldende kunsten bestaat. Aan jou om te ontdekken waar je interesses en kunde liggen om daarna in de 3de graad een specialisatie te kiezen. Zie je jezelf later bv. evenzeer een hogere theoretische als een hogere kunstopleiding volgen, dan zijn onze vormingsrichtingen (BAV / BV / AV / IK) beslist een goede keuze. Heb je een tomeloze passie voor tekenen en ontwerpen en ben je vastberaden om daarin voort te gaan, zul je in onze meer praktijkgerichte kunstrichtingen (BAK / ABK / TBK / VBK / ARTO) absoluut aan je trekken komen.

Sint-Lucas geeft je een ruime, grondige voorbereiding op het hoger kunstonderwijs. Als je bij ons afstudeert, heb je bewezen de nodige kwaliteiten en talent te bezitten om daar een sterke start te nemen.

Natuurlijk sluit het ene nooit het andere uit. Met een KSO-diploma blijven alle andere opties binnen het hoger onderwijs (bachelor of master) eveneens mogelijk!