Show Off Dance Complex 4.42

5 star(s) from 48 votes
Moorselbaan 55
Aalst, 9300
Belgium

About Show Off Dance Complex

Show Off Dance Complex Show Off Dance Complex is a well known place listed as Sports Venue in Aalst , Sports Club in Aalst , Dance Instruction in Aalst ,

Contact Details & Working Hours

Details

S.O.D.C. is een sportcentrum in hartje Aalst die verschillende dans –en groepslessen aanbiedt in een gezellig en aangenaam kader. S.O.D.C. bestaat uit een professioneel lesgever-team. Onze lesgevers delen met alle plezier hun kennis en passie, om samen te genieten van een top ervaring!

‘Do not look any further because you have found the dance school you were looking for.'

Passion! Fun! Quality! Daar draait onze dansschool om. S.O.D.C. biedt een uitgebreid programma danslessen aan voor kids, jongeren en volwassenen, en dit op verschillende niveaus. Naast eigen choreografieën van de dansdocenten, zullen er ook choreografieën gebruikt worden van wereldberoemde choreografen; ‘Straight from the USA’. De allernieuwste trends, muziek en bewegingen onmiddellijk hier in jouw dansschool vanuit hét land van de dans.
Kom eens langs, leer ons kennen en let’s dance!

‘STOP WISHING. START DOING.’

Naast danslessen zijn er bij S.O.D.C. ook een aantal groepslessen. Deze groepslessen worden op een professionele manier gegeven met de juiste motivatie en energie. Vergeet even die alledaagse zorgen, have fun en werk ondertussen aan je conditie en gezondheid. Laat je omarmen door de gezellige sfeer en omringen door de gedrevenheid van ons team en onze leden. Na de work-out kan u rustig nagenieten in onze lounge.

Neem eens een kijkje op onze website en aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Veel plezier!

Charlene De Backer