Shoetine 2.05

5 star(s) from 1 votes
Lombardsijdestraat 7E
Nieuwpoort-Bad, 8620
Belgium

About Shoetine

Shoetine Shoetine is a well known place listed as Shopping/retail in Nieuwpoort-Bad , Shoe Store in Nieuwpoort-Bad ,

Contact Details & Working Hours

Details

Schoenadvies op maat

Shoetine zag meer dan 20 jaar geleden het levenslicht. Vandaag is de schoenenzaak een vaste waarde in Nieuwpoort en omstreken. Anno 2014 zijn de waarden die destijds aan de basis van de oprichting lagen, nog steeds dezelfde: een voorliefde voor modieuze merken en kwaliteitsschoenen, een dienstverlening met de glimlach en advies op maat van elke voet.

Breed schoenenassortiment van topmerken

Het gamma van Shoetine bestaat uit damesschoenen, kinderschoenen én herenschoenen. Van stijlvolle laarzen en high heels over trendy ballerina's en pumps tot stevige bottines en veterschoenen. Stuk voor stuk van top schoenenmerken als Scapa, Terre Bleue, River Woods, Hush Puppies, Gaastra, Wonders, Mikaela en Brako. Van Maat 35 tot 42. Met onze steunzolen van moderne merken zitten uw schoenen bovendien als gegoten.

Handtassen, pantoffels en kleine lederwaren

Vanuit de passie voor mode biedt Shoetine in de winkel in Nieuwpoort-Bad ook een reeks accessoires aan. Naast schoenen vindt u er dus ook handtassen, pantoffels, sandalen, slippers, portefeuilles en portemonnees. Aan een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. En met een ruime keuze.