Scouts Impeesa 3.49

4.7 star(s) from 12 votes
Peter Benoitlaan 31
Deurne, 2100
Belgium

About Scouts Impeesa

Scouts Impeesa Scouts Impeesa is a well known place listed as Sports/recreation/activities in Deurne , Youth Organization in Deurne ,

Contact Details & Working Hours

Details

Welkom bij de Scouts Impeesa (lid van FOS Open Scouting: de pluralistische scouts & gidsen van Vlaanderen). Wij staan open voor iedereen, ongeacht je huidskleur, achtergrond of geloof. Je vindt ons in Deurne-Zuid aan het Park Groot Schijn.

Onze eenheid is opgesplitst in 4 leeftijdsgroepen (takken):

Bevers "Castores" (5-6)

In onze jongste tak kan je terecht vanaf je vijfde verjaardag. Je groeit beetje bij beetje in het groepsgevoel, terwijl je voluit de wereld ontdekt.

Welpen "Wontolla" (7-9)

Ontdek samen met de andere welpen het talent om je helemaal te laten meeslepen in het verhaal van Mowgli en de andere bewoners van de jungle.

Jonggidsen en jongverkenners "Ashanti" (10-12)

De groep als geheel speelt een grote rol voor jou. Je leert nog echte scoutstechnieken gebruiken in spannende spelen en dolle avonturen.

Gidsen en Verkenners "Matabelen" (13-16)

Je bent een maatschappelijk bewuste jongere. Maar ook nog een beetje een speelvogel die zijn scoutstechnieken door en door kent en kan toepassen tijdens de activiteiten die je pad kruisen.

Wij verzamelen elke zondag van 10u tot 17u. Een bekwame leidersploeg staat klaar om verschillende activiteiten te organiseren rond oa (scouts)technieken, creativiteit, sport & spel op het niveau van jouw tak. En dit zoveel mogelijk in de vrije natuur.

We leggen de nadruk op zelfstandigheid, sociale vaardigheden, het nemen van initiatief en engagement waarbij vriendschap centraal staat.