Schoenen Carrell 3.72

4.9 star(s) from 22 votes
Winkelgalerij De Oude Vismijn / Vlasmarkt 33.
Dendermonde, 9200
Belgium

About Schoenen Carrell

Schoenen Carrell Schoenen Carrell is a well known place listed as Shopping/retail in Dendermonde , Shoe Store in Dendermonde ,

Contact Details & Working Hours

Details

Op zoek naar toffe en trendy damesschoenen, herenschoenen of jeugdschoenen van topkwaliteit? Dan is Schoenen Carrell in Dendermonde vanaf nu jouw vaste adres!

Sinds 1975 is Schoenen Carrell onder de deskundige leiding van Marc en Hilde De Vos-Schietekat uitgegroeid tot een vaste waarde op vlak van schoenmode in Dendermonde en omgeving. Vanaf januari 2014 werd deze zaak overgedragen aan Ellen De Vos, en staat zij met veel enthousiasme en oog voor kwaliteit de klanten tot dienst. Schoenen en mode-accessoires voor dames, heren en tieners noemen we met recht onze specialiteit.

We hebben veel oog voor de laatste nieuwe schoenmode trends. U vindt deze dan ook steeds nadrukkelijk terug in ons ruime assortiment sneakers, ballerina's, laarzen, pumps, sandalen en stijlvolle herenschoenen. We bieden ook een mooie collectie handtassen voor dames aan en ook handtassen met een jeugdige look en feel, ideaal voor jouw tienerdochter!

Enkele van onze merken:

Miz Mooz - Shoes Unlimited - Long Time - Fantasy - Vitti Love - Red-Rag - Hispanitas - Monshoe - Converse - Mustang - Tamaris - SPM - Vans - Tempora - Sebago - ...

Kwaliteit en een goede service staan bij ons voorop. Onze medewerkers halen met plezier de mooiste schoenen voor jou uit de kast en staan je bij met gepast stijladvies. We verkopen enkel schoenen en handtassen van hoogwaardige kwaliteit, zodat je er lang plezier van blijft hebben.

Ook voor onze jongere tienerklanten geldt een uitstekende service. We begrijpen maar al te goed dat het ontwikkelen van een persoonlijke stijl voor tieners erg belangrijk is. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om samen met jouw zoon of dochter op zoek te gaan naar schoenen die écht bij hem/haar past.

Spring dus zeker eens binnen en ontdek onze collecties! Onze winkel vind je op de Vlasmarkt 33, pal in het centrum van Dendermonde. Dat betekent dat je met de auto ook vanuit Aalst, Lokeren, Wetteren, en de omliggende Oost-Vlaamse gemeenten snel in onze winkel bent.

Iedereen welkom!