Sanjo Depot Tegelwinkel te Brecht en Sint-Lenaarts 2.35

5 star(s) from 19 votes
Oostmalsebaan 1c recht tegenover nr 30
sint lenaarts, 2960

About Sanjo Depot Tegelwinkel te Brecht en Sint-Lenaarts

Sanjo Depot Tegelwinkel te Brecht en Sint-Lenaarts Sanjo Depot Tegelwinkel te Brecht en Sint-Lenaarts is a well known place listed as Shopping & Retail in Sint Lenaarts ,

Contact Details & Working Hours

Details

Tegels en Sanitair voor iedereen.
Heb je tegels voor je badkamervloer of keukenwand nodig? Ben je op zoek naar een mooie collectie terrastegels in natuursteen of naar een mooie keramische parket vloer? Voor al je projecten hebben wij een oplossing op maat.

Met meer dan 14 jaar ervaring kunnen wij u de beste service en professioneel advies geven voor uw tegels en sanitair. Zowel doe het zelvers als professionelen vinden bij ons wat ze nodig hebben. Dankzij onze goede relaties met diverse leveranciers kunnen wij u een zeer grote collectie tegels en badkamermeubels aanleveren in een oneindig kleurenpallet.

In onze tegelwinkel vind je een uitgesproken aanbod vloertegels en wandtegels in zowel natuursteen als keramische materialen. Zeer decoratief te gebruiken in uw toilet, badkamer, keuken of living. Daarnaast vind je in onze winkel ook een ruim aanbod aan badkamermeubels, spiegels, baden, douchewanden, kranen en toiletten.

Keramische tegels voor binnen en buiten
Wij importeren onze keramische tegels rechtstreeks uit Italië,Spanje en Portugal en staan zo garant voor de beste kwaliteit aan een eerlijke prijs. Zowel moderne als klassieke stijlen die in je interieur tot hun recht zullen komen en dit in vele kleuren en motieven.

Tegels in natuursteen
Wij leveren natuurstenen tegels in blauwe hardsteen, marmer, leisteen, travertine in alle maten van mozaïek tot grote maten.

Badkamermeubels en sanitaire installaties op maat
Maak je keuze uit ons ruim aanbod badkamermeubels aan zeer scherpe prijzen via rechtstreekse import uit Spanje. Kies uit een groot aanbod van zowel maatwerk als kant en klare meubels in diverse kleuren en motieven.

Onze plaatsingsdienst
Wenst u uw badkamer niet zelf te plaatsen? Geen nood, dankzij onze plaatsingsdienst hebben wij diverse installateurs ter beschikking die de meubels en tegels bij u komen monteren. Indien je woning ouder is dan 20 jaar kan je dan ook genieten van het voordelige Btw tarief.

Wij kunnen ook leveren in Wuustwezel, Hoogstraten, Rijkevorsel, Brasschaat, Essen, Oostmalle, ... voor alles is er een betaalbare oplossing.

Kom gerust naar onze toonzaal en laat u verbazen door het ruim en betaalbaar aanbod dat er momenteel bestaat.