Samantha Werthen - cliëntgerichte psychotherapie - relaxatietherapie 2.15

Krijgslaan 6
Gent, 9000
Belgium

About Samantha Werthen - cliëntgerichte psychotherapie - relaxatietherapie

Samantha Werthen - cliëntgerichte psychotherapie - relaxatietherapie Samantha Werthen - cliëntgerichte psychotherapie - relaxatietherapie is a well known place listed as Professional Services in Gent , Psychologist in Gent ,

Contact Details & Working Hours

Details

De stap naar psychologische hulpverlening is niet altijd gemakkelijk, dat vergt moed.

Als Master in de Klinische Psychologie (erkenningsnummer 742104880) en cliëntgericht psychotherapeute help ik je graag verder. Voel je welkom om een afspraak te maken zodat we samen jouw vraag kunnen verduidelijken en kijken wat voor jou nodig is in deze moeilijke fase van je leven.

Bij mij kan je als (jong)volwassene terecht met allerlei psychologische problemen en klachten zoals depressieve gevoelens, het gevoel van vast te zitten, levensfaseproblemen, gevoelens van eenzaamheid, algemene angstgevoelens, existentiële vragen, identiteitsproblemen, gevoelens van ontevredenheid, piekeren, vage lichamelijke klachten, verwerking van ingrijpende gebeurtenissen (echtscheiding, overlijden, ziekte, ontslag) specifieke angsten, stressklachten, problemen in sociale omgang, traumaverwerking, burn-out, faalangst, autisme, hoogsensitiviteit,…

Cliëntgerichte psychotherapie: hierbij staan we stil bij jouw unieke verhaal en probeer ik als therapeut een gids te zijn om je te helpen jezelf beter te leren kennen en die keuzes te maken die bij jou passen. Door aandacht te hebben voor jouw specifieke emoties en manieren om in het leven te staan, zoeken we waar het probleem ontstaan is en wat jij nodig hebt om daar uit te geraken. Je leert zo om een andere kijk te krijgen op jezelf en je omgeving.

Relaxatietherapie: In een 5-tal sessies bied ik een relaxatietraining aan die jou in staat moet leren stellen je eigen spanningsniveau te meten en actief ontspanning op te zoeken. Een vereiste in deze training is dat de oefeningen thuis ingeoefend worden.

Ik werk enkel op afspraak, een sessie duurt 50 minuten en kost 55 euro.