Salsaddiction België 2.74

5 star(s) from 1 votes
Oude Kuringerbaan 93
Hasselt, 3500
Belgium

About Salsaddiction België

Contact Details & Working Hours

Details

Met trots mogen wij aankondigen dat dansschool Salsaddiction nu ook naar België komt, onder de naam SALSADDICTION BELGIE.
Dansschool Salsaddiction is een bekend begrip in Nederland en nu willen wij onze passie ook graag delen met onze zuiderburen.

De lessen zullen gegeven worden door Brian Libier (Nederlands kampioen, Europees kampioen,10de plek van de wereld) & Lara van Dongen.

Salsaddiction staat bekend om zijn gezellige lessen, ongedwongen sfeer, persoonlijk contact in combinatie met kwalitatieve lessen waar je op een goed onderbouwde manier je basistechnieken krijgt aangeleerd.
Onze lessen zijn danstechnisch georiënteerd waarbij je niet enkel figuren leert, maar ook heel wat opsteekt over leiden, volgen, muzikaliteit en styling.

Wat je in de lessen leert en krijgt:
1. De essentie van de dans en de dans zelf
2. Waar bewegingen vandaan komen
3. Het genot van de ontspannende en gezellige sfeer
4. Volgen en leiden
5. Je eigenheid en persoonlijkheid ontwikkelen in je dans

Het is ook de ideale manier om je vriendenkring uit te breiden.
U kan aan de lessen deelnemen zonder partner.
Uiteraard proberen wij om de man-vrouw verhouding in de groepen te optimaliseren, door hulp mannen of vrouwen in te zetten als deze nodig zijn.

Heb je geen danservaring, maar wil je graag leren salsadansen, of ben je intermediate of gevorderd? Alles is mogelijk...

Wij hebben gekozen voor een mooie locatie in Hasselt, Crutzenhof genaamd. OC Crutzenhof beschikt over een mooie dansvloer met een goede infrastructuur en een ruime parkeerplaats aan de achterkant van het gebouw. Kortom de ideale locatie voor een sfeervolle avond.
Wij zullen ook op regelmatige basis dansfeesten organiseren.