Rudinox 2.35

5 star(s) from 6 votes
Ambachtstraat 1
Westmalle, 2390
Belgium

Contact Details & Working Hours

Details

Rudinox bvba, opgericht in 1995 door Rudi Bols,

Intussen evolueerde het eenmansbedrijf tot een heuse KMO met ervaren lassers in dienst. Bij Rudinox beschikken we over alle technische knowhow en expertise om al uw projecten, groot of klein, tot een goed eindresultaat te brengen. Kwaliteit en flexibiliteit is daarom bij ons het sleutelwoord en bieden wij u een gepersonaliseerde en gespecialiseerde inox service op maat aan. Zowel voor de particuliere als industriële klant.

Inox op maat voor de industrie: piping en skids
Rudinox begeleidt totaalprojecten voor de voedingsindustrie, de farmaceutica, de procesindustrie, enz. Rudinox is uw professionele partner voor:

piping
skids
werfequipment
fittingen voor zelfplaatsing
kleppen
pompen
meet-en regeltechniek
automatisatie

Inox trappen en inox leuningen
Rudinox is ook gespecialiseerd in inox trappen en leuningen helemaal aangepast en op maat van uw toonzaal, uw woning, uw productieruimte, uw garage, uw flatgebouw enz.

Wij maken zelf ontwerpen of voeren ontwerpen uit voor zowel de particulier als voor professionelen, de industrie, architecten, architectenbureaus, bouwfirma’s, interieurarchitecten, enz.

Inox design
De mogelijkheden van inox zijn oneindig. Inox kent dan ook een hele resem aan decoratieve toepassingen: inox roosters, postbussen, werkbladen voor de keuken, zwembadtrappen, borstweringen, enz. Wij maken zelfs een complete inox wijnkelder voor u!