Riebe de Bie 3.52

4.9 star(s) from 13 votes
Nieuwstraat 60D
Stekene, 9190
Belgium

About Riebe de Bie

Riebe de Bie Riebe de Bie is a well known place listed as Organization in Stekene , Youth Organization in Stekene ,

Contact Details & Working Hours

Details

Lachen, gieren, brullen... Dansen, swingen, zingen,... Op de poep, met de beentjes in de lucht of op de schommel met een grote zucht. Gekke fietsen, macramé, kampen bouwen en papier machée. Liedjes zingen, touwtje springen, huppel in de zak of eens kleuren op ‘t gemak.

Speelpleinwerk is een open en laagdrempelig vakantie-initiatief voor kleuters vanaf 3 jaar en kinderen tot en met het 6de leerjaar. Tal van animatoren staan in de zomervakantie klaar om de kleuters en kinderen een aangename tijd te bezorgen. Spelen staat hierbij centraal!

Tijdens de speelpleinwerking voorzien we af en toe in speciale activiteiten zoals workshops, theatervoorstellingen, gekke knutselactiviteiten en avontuurlijke uitstappen.

Een overzicht van de workshops en uitstappen vind je in onze brochure ‘Stekene Zomert’. Deze wordt jaarlijks opgemaakt en verspreid via de scholen, de website en andere kanalen.

De speelpleinwerking is er voor kleuters vanaf 3 jaar en kinderen tot en met het zesde leerjaar.

Deelname aan de speelpleinwerking kan enkel als je kind op voorhand is ingeschreven. Inschrijven kan online via het activiteitenloket of bij de dienst Jeugd in het sportcentrum (Nieuwstraat 60d).

Je betaalt 1,50 euro per halve dag. Voor- of naopvang kosten telkens 1,50 euro. Na de zomer ontvang je een factuur voor de deelname aan de speelpleinwerking. Je betaalt dus achteraf.