Restaurant Mistral 3.59

4.6 star(s) from 13 votes
Donklaan 148
Berlare, 9290
Belgium

About Restaurant Mistral

Restaurant Mistral Restaurant Mistral is a well known place listed as Restaurant/cafe in Berlare , Family Style Restaurant in Berlare ,

Contact Details & Working Hours

Details


Zo hebben we ons het goede leven aan het Donkmeer altijd voorgesteld : gezellige drukte aan en op het water, een uitnodigend zonneterras dat uitkijkt over het donkmeer, een vlotte maar professionele bediening en een keuken waar alleen maar lekkere dingen vandaan komen.
Overmere-donk weet er van mee te spreken, in restaurant Mistral wordt je vijf van de zeven dagen van de week verwend in een gastvrij, ontspannen en trendy interieur. Hier kom je voor onvervalst tafelplezier in eender welk seizoen.
De menukaart is een ode aan de onderwaterwereld, paling wordt dagelijks vers geschept uit het donkmeer.En dankzij ons eigen homarium garanderen wij de klant ultraverse oesters (Zeeuwse of Franse fin de claire) en diverse kreeftbereidingen.
Onze chef steekt zijn liefde voor verse vis niet onder stoelen of banken.
Het prachtige tuinterras laat je tijdens de warme zomerdagen genieten van een ontspannen lunch of diner, terwijl het jonge volkje kan ravotten in de afgesloten tuin.