Restaurant Brasserie 't Bos 2.46

Vossekotstraat 99
Sint-Niklaas, 9100
Belgium

About Restaurant Brasserie 't Bos

Restaurant Brasserie 't Bos Restaurant Brasserie 't Bos is a well known place listed as Restaurant/cafe in Sint-Niklaas , Belgian Restaurant in Sint-Niklaas ,

Contact Details & Working Hours

Details

Restaurant Brasserie ’t Bos: lekker eten in een aangename omgeving.
Restaurant Brasserie ’t Bos ontvangt u graag in een modern interieur met rustieke toetsen. U vindt ons in de Vossekotstraat te Sint-Niklaas, in een rustige en aangename omgeving.

De Brasserie biedt zitplaatsen voor +/- 120 levensgenieters en bij mooi weer komen daar nog eens 120 zitplaatsen bij op ons zonnige terras. Wij serveren u lekkere hoogtepunten uit de Vlaamse keuken, maar u bent ook welkom voor een drankje, een koffietje of een snelle hap.

Kinderen voelen zich in restaurant ’t Bos onmiddellijk thuis: wij serveren een ruime keuze van kindermenu’s en kinderschotels. En dan is er ook nog onze grote speeltuin, waarvan de speeltuigen regelmatig gecontroleerd worden op veiligheid. De kinderen amuseren zich uitstekend in de speeltuin terwijl de ouders op het terras genieten van een hapje en een drankje.

En ook rokers kunnen zich met een gerust gemoed welkom voelen in ’t Bos: wij hebben een modern ingerichte rokerslounge zodat de niet-rokende gasten in geen geval gestoord worden.