Rapencross 3.07

4.7 star(s) from 3 votes
Park Ter Beuken
Lokeren, 9160
Belgium

About Rapencross

Rapencross Rapencross is a well known place listed as Organization in Lokeren ,

Contact Details & Working Hours

Details

Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud, man en vrouw - doet het woord alleen al de gedachte aan modder, bier en volkssport opduiken. Maar het veldrijden is vandaag de dag uitgegroeid tot veel méér dan dat. Cyclocross is topsport. En bij topsport hoort uiteraard een toplocatie. Als middelgrote stad langsheen één van de slagaders van onze economie, de E17, kon Lokeren dan ook niet achterblijven op de nationale veldritkalender.

Onze stad kent reeds een verleden als medeorganisator van verschillende grote wielerevenementen (Omloop Het Nieuwsblad, Omloop van het Waasland, ...) en kan dus rekenen op een pak ervaring. We zijn er van overtuigd dat we ook in het veldrijden ons mannetje kunnen staan. Op zondag 3 januari 2016 zet Lokeren zijn eerste officiële stappen binnen de wondere wereld van de cyclocross. Hart van het parcours wordt het Park Ter Beuken, met centraal gelegen de historische villa Ter Beuken. Midden de natuur, omringd door water en bomen en toch op een steenworp van het centrum van Lokeren.

Vlakbij de start- en aankomstplaats trekken we een grote feesttent op. Een niet te missen afspraak dus voor zowel renners, sponsors, media en toeschouwers. Met een mooie omloop en een groot aantal toeschouwers zijn alle ingrediënten aanwezig voor wat ongetwijfeld een onvergetelijke sportnamiddag wordt.

Uiteraard leent dergelijk sportevenement zich ook tot netwerken. Bedrijven, ondernemers of mensen die het aangename aan het nuttige wensen te koppelen, kunnen opteren voor één van de VIP formules. De VIP-tent bevindt zich in centraal op het parcours. Van hieruit geniet u van de VIP lunch en beleeft u de wedstrijden vanop de eerste rij. Aansluitend vindt hier ook een VIP receptie plaats. Reserveren voor de VIP arrangementen kan via info@rapencross.be