Provincie Limburg 4.8

4.3 star(s) from 30 votes
Universiteitslaan 1
Hasselt, 3500
Belgium

About Provincie Limburg

Provincie Limburg Provincie Limburg is a well known place listed as Government Organization in Hasselt , County in Hasselt ,

Contact Details & Working Hours

Details

Limburg ligt in het noordoosten van België, recht in het hart van de Europese Unie. In het westen en het zuiden liggen de Belgische provincies Vlaams-Brabant, Antwerpen en Luik – in het noorden de Nederlandse provincie Noord-Brabant. En in het oosten vormt de Maasrivier een natuurlijke scheiding met Nederlands-Limburg. Ook Duitsland ligt vlakbij.

In Limburg leef je precies zoals het je past. Vind een betaalbare woning die perfect bij je karakter aansluit – in een levendige stad of een pittoreske dorpskern. Geniet van de stimulerende leefomgeving én de uitgebreide gezondheidszorg.

Geniet ongeremd van de natuurlijke rust en de typische gastvrijheid in Limburg. Het rijke verleden, de lekkere streekgerechten en het smakelijke fruit bezorgen duizenden toeristen een ontspannend verblijf mét smaak. Kom er zelf ook eens van proeven!

Limburg kijkt met een open blik naar de wereld om zich heen. Door die open geest geniet je maximaal van de verscheidenheid én de typische gastvrijheid. Vind hier de plek waar vooruitstrevende ideeën de kans krijgen om zichzelf te bewijzen. En zie hoe de jonge bevolking de schouders zet onder vernieuwende initiatieven.

Limburgers zijn bescheiden en gemoedelijk. Ze zijn altijd te vinden voor een gezellig en gastvrij moment. Ze hangen stevig aan elkaar en ze zijn bijzonder trots op hun unieke wij-gevoel – hét Limburggevoel. Je merkt dat ze óók open van geest zijn: hier voel je je meteen thuis.