PROT 3.03

5 star(s) from 5 votes
Poperinge,
Belgium

About PROT

PROT PROT is a well known place listed as Non-profit Organization in Poperinge ,

Contact Details & Working Hours

Details

Zo beschrijft het PROT zichzelf. Ambitieus, maar het heeft tijd om te groeien... : regionaal theatergezelschap dat projectmatig en multidisciplinair werkt met een poule van medewerkers: acteurs, regisseurs, schrijvers, muzikanten, beeldend kunstenaars, grafici, historici, … . De producties worden gemaakt op basis van kwalitatief repertoire (met extra aandacht voor kleine bezettingen), in combinatie met boeiende thematische/historische locaties, of als een vorm van huistheater.

We willen voorstellingen maken die toegankelijk en communicatief zijn, maar we willen het publiek wel bewegen: ontroeren, doen nadenken, zichzelf tegenkomen. Het mag ook wel eens licht zijn, maar nooit gratuit. Voorstellingen kunnen op korte tijd of over een langere periode gespreid worden. Eenmaal alles loopt kunnen er gerust producties zijn die mekaar in tijd doorkruisen.

Vorming volgen, aantrekken van externe specialisten en samenwerking met andere vrijwilligersorganisaties en het deeltijds kunstonderwijs liggen voor de hand.