Pralon 2.87

4.9 star(s) from 15 votes
Grauwmeer 1
Heverlee, 3001
Belgium

About Pralon

Contact Details & Working Hours

Details

Pralon komt naar buiten met authentieke en natuurlijke smaken van fruit, wijn, sterkedrank, koffie, tee, al wat vloeibaar gedegusteerd wordt. Op deze manier zorgt de Pralon op éénvoudige en doeltreffende wijze voor een authentieke en onnavolgbare smaakervaring.
Pralons hebben een luxueus design en worden met de grootste zorg artisanaal vervaardigd door een Belgische chocolatier.

Onze Pralons worden vervaardigd door een ervaren meester praline-maker en met exclusief kwaliteitsproducten. Onze Pralons worden aangeboden in een smaakvol ontworpen doos met een luxueus design dat het artisanaal concept van ons product onderstreept.

Onze basisproducten komen uit heel de wereld en beantwoorden aan de strengste vereisten op gebied van kwaliteit en smaak. Aan onze Pralons worden geen smaakverbeteraars, kleurstoffen of chemische bewaarmiddelen toegevoegd.

De Pralon is een praline met een vloeibare kern, die volgens een heel eigen productie procedé op een voordelige manier de suiker cocon in traditionele pralines vervangt waardoor Pralons minder suiker en minder vet bevatten, maar des te meer uw smaakpapillen verwennen met pure, eerlijke smaken.

Deze gebrevetteerde techniek biedt de garantie van een lichte en een diëtiek verantwoorde lekkernij met het potentieel aan een enorm aantal smaken aangepast aan de culinaire gewoontes en de culturele en levensbeschouwelijke wensen van alle consumenten.

Met de onnavolgbare smaakervaring van de Pralon schrijven wij met fierheid een nieuwe bladzijde in de rijke geschiedenis van de praline. Nog nooit heeft deze chocolade lekkernij een gelijkaardige revolutie gekend sinds zijn creatie in 1912.
De Pralon is de nieuwe generatie van luxe-pralines.

* * *
Pralon est la nouvelle génération de pralines dans l’univers du chocolat et plus particulièrement dans l’univers de la praline de luxe.

Le Pralon est une praline pourvue d’un cœur liquide, suivant un procédé de fabrication innovant, qui permet de remplacer avantageusement les coques en sucre sans ajout excessif de sucre.

Cette technique brevetée garantit légèreté et diététique et permet une infinité de possibilités répondant aux désirs de tout les consommateurs suivant leurs préférences diététiques et culturelles.

Cette praline unique en son genre se différencie par son coeur liquide enrobé par du chocolat belge d’un raffinement rarement égalé.
Ce qui lui procure son caractère unique, offrant une véritable explosion de saveurs en bouche, un plaisir incontournable pour tous les gourmets du monde entier.

Pralon met en avant des saveurs authentiques et naturelles de fruit, de vin, d’alcool, de thé ou encore de café et vous invite à une expérience gustative authentique et incomparable de manière simple et efficace.

Les Pralons sont élaborées par un maître chocolatier renommé qui travaille exclusivement des ingrédients de qualité.

Les écrins « Pralon » allient parfaitement un design luxueux avec ce caractère artisanal.