PowerStudio grafisch ontwerp en webdesign 1.97

Roerdompstraat 2A
Lommel, 3920
Belgium

About PowerStudio grafisch ontwerp en webdesign

PowerStudio grafisch ontwerp en webdesign PowerStudio grafisch ontwerp en webdesign is a well known place listed as Business Service in Lommel , Web Designer in Lommel , Graphic Designer in Lommel ,

Contact Details & Working Hours

Details

Grafisch vormgever, web designer & front-end developer

Door mijn brede ervaring en interesse ben ik inzetbaar voor alle voorkomende grafische en web opdrachten, van communicatie-advies en branding tot en met het realiseren van complexe grafische en web producties. Van een flyer tot een beursstand en een one-page website tot een uitgebreide website met een maatwerk content management systeem.


Trainer & examinator ID-documenten

In deze functies ben ik verbonden aan IDcentre, een toonaangevend professioneel training en expertise instituut dat gespecialiseerd is op het gebied van beveiligd drukwerk, waarde drukwerk, ID-document vervalsing en ID-document herkenning.

Tijdens de training sessies, die gegeven worden volgens een gekwalificeerd systeem, focussen we op onderzoek en praktijk. Daarvoor hebben we een groot aantal praktische hulpmiddelen tot onze beschikking waar de cursisten mee werken. Wij denken dat "Learning by doing" nog steeds het beste concept is om competenties te ontwikkelen.