Power-Gym De Plank 3.26

5 star(s) from 20 votes
De Plank 29
Sint-Martens-Voeren, 3790
Belgium

Contact Details & Working Hours

Details

Bij Power-Gym De Plank kun je momenteel terecht voor personal training om je persoonlijke doelen te behalen. Dit alles onder begeleiding van een gediplomeerde coach. (Basis)Kracht -en conditietraining staat centraal.

We trainen niet met apparaten, maar maken we gebruik van je eigen lichaam(sgewicht) en verschillende attributen zoals kettlebells, battleropes, ringen, halterstangen enz.

Zittend sporten, want dat doen de meeste mensen in een fitnesscentrum, is niet functioneel en levert weinig bijdrage aan de te behalen doelstelling. Geen wonder dat veel mensen niet het gewenste resultaat behalen en dus vroegtijdig stoppen.

Functionele bewegingen zijn bewegingen vanuit je middelpunt “core” naar het uiteinde van je ledematen. Dit worden ook wel compound oefeningen genoemd aangezien ze zicht richten op een volledige beweging en niet op een geïsoleerde beweging.

De nadruk ligt op persoonlijke begeleiding op niveau. Het niveau van de klant/sporter is daarentegen niet van belang. Elke oefening kan op maat worden afgestemd door te variëren in de oefenvorm, het gewicht en het aantal herhalingen.

Heb je interesse in personal training neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek en/of gratis proefles!