Petit-beau 3.85

4.8 star(s) from 32 votes
Stationstraat 62
Sint-Niklaas, 9100
Belgium

Contact Details & Working Hours

Details

Een trendy nieuwe look voor uw zoon of dochter? Dan bent u bij Petit-Beau aan het juiste adres!

U kent Petit-Beau wellicht reeds onder de naam Petits Pieds. Sinds 2006 helpen wij u graag persoonlijk bij het vinden van het perfecte schoentje voor uw zoon en/of dochter. Maar na 7 jaar vonden we het tijd worden om ons exclusieve en kwalitatieve schoenenassortiment uit te breiden met een unieke selectie van kinderkleding van designer merken.
Vanaf 2013 kan u dus bij Petit-Beau terecht voor zowel kleding als schoenen voor kinderen van 0 tot 18 jaar! In onze ruime winkel kunnen uw kids in alle rust zelf kiezen en passen wat ze leuk vinden. Van een leuke nieuwe sweater tot een trendy sneaker of compleet van top tot teen in het nieuw!

U vindt bij ons toffe, trendy kleedjes, truien, t-shirts, topjes, broeken, rokken, vesten en jassen voor kinderen en tieners. De nieuwe outfit kan u bij ons helemaal afmaken met een bijpassende schoen. In ons uitgebreide schoenenaanbod vindt u onder meer laarzen, sandaaltjes, sneakers en ballerina’s van maat 18 tot 41. Ook voor communiekleding en communieschoenen kan u bij ons goed terecht.

Petit-Beau vind je in hartje Sint-Niklaas op de Stationstraat 62. Onze winkel is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.
Met de E17 kortbij, kan u ons vanuit Antwerpen, Gent, Kruibeke, Bazel, Temse, Haasdonk en Waasmunster goed bereiken. Ook vanuit Sint-Gillis-Waas, Stekene en Verrebroek langs de E34 zijn we goed te vinden.

Graag tot binnenkort!

Kathleen en Karolien Van de Velde, Petit-Beau