Pet-Events VZW 3.12

5 star(s) from 15 votes
Voorhoek 38
Geluwe, 8940
Belgium

About Pet-Events VZW

Pet-Events VZW Pet-Events VZW is a well known place listed as Education in Geluwe , Event Planner in Geluwe , Pet Service in Geluwe ,

Contact Details & Working Hours

Details

Welkom op de facebook pagina van Pet-Events VZW! Een groeiende organisatie die zich inzet voor het geven van educatie over dier en natuur.

Wij richten ons voornamelijk op het geven van workshops. Dit kan in verschillende omgevingen gebeuren, zoal op een vast opgegeven locatie, maar ook in scholen, op kinderkampen, tijdens verjaardagsfeestjes en communies.
Deze workshops kunnen aan alle leeftijden aangepast worden en gaan over de dieren die U interessant vind!
Wij proberen vooroordelen en hokjesdenken aan de kant te schuiven en willen u een volledig nieuwe kijk geven op exotische diersoorten zoals slangen, spinnen en roofvogels en geven u hierbij de kans deze van heel dichtbij te bekijken en zelfs aan te raken of eigenhandig vast te houden.

Daarnaast organiseren wij verschillende publieke evenementen zoals Petsotic Expo, de Rodent Fair en de Aqua Terra Fair.
Tijdens deze evenementen staat het geven van educatie en het behoud van dierenwelzijn op een eerste plaats. Maar wat uiteraard ook niet te vergeten is, is dat wij hiermee de ideale locaties creëren voor dierenvrienden van alle leeftijden, hobbyisten en zelfs voor mensen die hier professioneel met dieren bezig zijn.

Door onze liefde voor alles wat leeft houden wij ons enorm bezig met asieldieren in binnen- en buitenland. Wij proberen helpende instanties dan ook zoveel mogelijk te steunen aan de hand van standplaatsen, vrijwilligerswerk en donaties. Door diensten van Pet-Events VZW aan te gaan, helpt u dus ook onrechtstreeks asielen en andere diervriendelijke organisaties.

Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren via facebook of via onze website, www.pet-events.be
info@pet-events.be

Het PET-EVENTS team