Pastoor 3.63

5 star(s) from 33 votes
Louis D' haeseleerstraat 9
Aalst, 9300
Belgium

About Pastoor

Contact Details & Working Hours

Details

PASTOOR - mannenmode & design

mannenmode.
Kleren voor meneren. Voor modebewuste meneren die stijlvolle stukken willen vinden die ze nergens anders kunnen vinden. Uniek, Europees, met karakter, waardevol. Koesterkleren waar naar gezocht is. Van het Scandinavische Samsoe & Samsoe bijvoorbeeld, één van de 2 merken in de kleerkast van Pastoor.

design.
Kleren voor meneren, en design voor alleman. Exclusieve meubels en gebruiksvoorwerpen van Belgische bodem. Omdat het niet altijd Zweeds hoeft te zijn. Want wij kunnen dat minstens even goed. Kijk maar naar Moome, een nieuw Belgisch designlabel dat Pastoor zal zegenen met meubilair en interieuraccessoires.

het plan.
Omdat het er in Aalst nog niet was, moest het er komen, mijn Pastoor. Een beetje later dan voorzien; er was de job, het huis, de kinderen. Maar de passie bleef. En van de passie kwam een plan. En van het plan, Pastoor. Drie dagen per week zal de winkel open zijn, met extra koopdagen en –avonden, en op afspraak. Modern hé.

de naam.
Nu al pardon voor al wie langs komt voor een frisse hostie. Ik ben geen pastoor. De naam verwijst naar de ligging van de winkel, pal waar jezuïeten ooit de plak zwaaiden. Was de allerbekendste pastoor trouwens geen Aalstenaar?*

*Goed geraden: Daens, inderdaad.