Ouderraad Kindercampus "De Startlijn" 2.21

Sint-Amandusstraat 43
Stokrooie, 3511
Belgium

About Ouderraad Kindercampus "De Startlijn"

Ouderraad Kindercampus "De Startlijn" Ouderraad Kindercampus "De Startlijn" is a well known place listed as Community Organization in Stokrooie ,

Contact Details & Working Hours

Details

Kindercampus De Startlijn heeft al jaren een goed werkende ouderraad. Hierin zitten ouders van zowel de kleuters als de leerlingen van de lagere school.

De ouderraad organiseert op regelmatige basis activiteiten om de ouders bij het schoolgebeuren te betrekken, om de school financieel te steunen maar natuurlijk vooral voor de kinderen om leuke dingen te beleven.

Maandelijks komen de ouderraad en schooldirectie samen om niet alleen de activiteiten maar ook de werking van de school en suggesties te bespreken.

Deze pagina heeft als doel om publieke informatie over onze activiteiten te verspreiden naar iedereen die interesse heeft in onze school of onze activiteiten.

De ouderraad doet voor het organiseren van de activiteiten uiteraard ook graag beroep op ouders en vrijwilligers. Om de werking hiervan in goede banen te leiden is er ook een besloten Facebook groep: https://www.facebook.com/groups/ouderraaddestartlijn/

Als je zelf interesse hebt om lid te worden van de ouderraad kan je ons steeds een berichtje sturen via Facebook of e-mail. Of spreek gewoon één van de leden aan bij de schoolpoort.