Optiek Verhamme 3.18

4.8 star(s) from 10 votes
Stationsstraat 62
Waregem, 8790
Belgium

About Optiek Verhamme

Optiek Verhamme Optiek Verhamme is a well known place listed as Shopping & Retail in Waregem ,

Contact Details & Working Hours

Details

Bij ons wordt de lat hoog gelegd. In de wirwar van merken optische monturen en zonnebrillen proberen wij die modellen uit te filteren die zowel modieus, hip als degelijk zijn.

Omwille van het uitgebreide aanbod zonnebrillen komen onze klanten ook elk seizoen “van verre” naar Waregem om er de zonnebril van hun keuze te vinden. Het hele jaar door wordt de collectie aangevuld met ‘updates’ en de hipste modelletjes, de ‘must-haves’ van elk seizoen worden steeds opnieuw aangevuld.

Door de tijd is de glasproducent “Essilor” onze partner bij uitstek geworden voor het leveren van de zo belangrijke glazen voor uw optische bril of zonnebril op sterkte.

Zowel ikzelf als onze medewerkers proberen nog steeds bij te scholen om de laatste technische nieuwigheden te kunnen aanbieden of technieken onder de knie te krijgen. Kortom, om in te staan voor een optimale oogzorg.

Optiek is niet enkel verkoop. Een goed opticien kent en begeleidt zijn klanten persoonlijk. Hij is degene die de oogproblemen snel ontdekt en indien mogelijk corrigeert. Bij Optiek Verhamme bent u geen nummer, er is steeds tijd voor raad. Zolang U een bril draagt helpen wij U met advies en onderhoud. U kan dan ook altijd binnenlopen met vragen of om uw montuur of zonnebril te reinigen of bij te stellen.

U bent steeds welkom in onze winkel voor meer informatie.

Dirk Verhamme