Opel Lonneville 3.16

5 star(s) from 9 votes
Bruggesteenweg 22
Sijsele, 8340
Belgium

About Opel Lonneville

Opel Lonneville Opel Lonneville is a well known place listed as Automotive in Sijsele , Car Dealership in Sijsele ,

Contact Details & Working Hours

Details

In 1968 start Marcel Lonneville een Opel-garage in Sijsele-Damme, die in 1990 is uitgebreid met een nieuwe vestiging. In 2002 kreeg ook onze carrosserie een nieuwe bestemming in de Bloemisterijstraat. Na al die jaren is garage Lonneville vandaag uitgegroeid tot een familiebedrijf dat gekend is voor zijn correcte en persoonlijk klantenservice. U herkent garage Lonneville als correct, vriendelijk en flexibel.

In onze garage kan u terecht voor de aankoop van zowel nieuwe als tweedehandswagens met garantie! Maak gerust een proerit in één van de vele demowagens: het volledige Opel en tweedehands gamma staat te uwer beschikking.

Ook voor onderhoud en herstellingen bent u bij ons aan het juiste adres. Het onderhoud gebeurt door ervaren personeel, m.a.w. vakmensen voor wie u wagen geen geheimen kent. Helemaal uniek is dat wij over een binnenshuis carrosserieafdeling beschikken. Garage Lonneville is als carrossier erkend door alle grote verzekeringsmaatschappijen.

Garage Lonneville denkt niet alleen aan uw wagen, maar ook aan uw portemonnee. Zo bieden we u steeds de voordeligste formules voor financiering, renting en leasing.

En dankzij onze Opel verzekering en onderhoudsprogramma's komt u niet voor onaangename financiële verassingen te staan. Kwestie van onbezorgd te kunnen genieten van de weg.