Oesterput 5.67

4.6 star(s) from 710 votes
Wenduinse Steenweg 16
Blankenberge, 8370
Belgium

About Oesterput

Contact Details & Working Hours

Details

De Oesterput te Blankenberge staat synoniem voor al het lekkers dat de zee te bieden heeft! U kunt er genieten van de specialiteit van het huis: zeevruchtenschotel Royal met Moët & Chandon, maar ook verse oesters, kreeft en mosselen behoren tot de absolute toppers. Naast de erg uitgebreide spijskaart, vindt u eveneens dagelijks nieuwe suggesties op het krijtbord.

In de Oesterput worden enkel dagverse producten geserveerd, waardoor dit restaurant in geen tijd uitgroeide tot een gevestigde waarde in België en ver daarbuiten? Bovendien werd deze zaak zowel in 2006 als in 2007 door de lezers van Trends Magazine en Knack uitgeroepen tot beste restaurant prijs/kwaliteit! De zaal werd ingericht in een erg gezellige brasseriestijl met hier en daar maritieme accenten en ademt een ontspannen, ongedwongen sfeer uit. Via de open keuken ziet u trouwens steeds de chef en zijn team aan het werk. Bij mooi weer is het dan weer heerlijk vertoeven op het prachtige terras. Vergeet zeker ook niet een bezoekje te brengen aan de vier grote kreeftenbassins, een unicum in België!

Voor speciale gelegenheden creëert de Oesterput met plezier cadeaupakketten. Ook kunnen alle gerechten worden afgehaald. Gelieve er wel rekening mee te houden dat tijdens juli en augustus reserveren niet mogelijk is.

Het ideale restaurant om uw bezoekje aan zee perfect met af te ronden, u zal ongetwijfeld meteen verknocht zijn!