o2o 2.37

5 star(s) from 17 votes
Schildersstraat 20
Gent, 9040
Belgium

About o2o

o2o o2o is a well known place listed as Company in Gent ,

Contact Details & Working Hours

Details

Voor bedrijven: Fietsen met fullservice contract zijn fiscaal gezien een heel interessante vorm van verloning en dragen bij tot extra gemotiveerde medewerkers. Als bedrijf kan je werknemers budgetneutraal ondersteunen bij de aanschaf van hun fiets. o2o rekent het graag uit voor jouw bedrijf,ontzorgt je bedrijf in het hele proces en maakt via fietsen echte ambassadeurs van je werknemers!

Voor werknemers: De fiets van je dromen via je werk en extra vrije tijd dankzij een mobiele service op je werk? Het kan! Dankzij de ondersteuning van de overheid en je werk heb je toegang tot fietsen in een hoger prijs segment, zoals e-bikes en speedpedelecs. Door het de toelevering van je fiets op het werk, het onderhoud en herstellingen van je fiets op het werk hoef je nooit meer in je vrije tijd naar de fietshersteller en win je vrije tijd.

Voor particulieren: geniet van top fietsen zoals e-bikes en speedpedelecs, die als demomodel gebruikt zijn en hierdoor beschikbaar zijn aan bodemprijzen. Bespaar tijd door onze mobiele service dienaar jou thuis komt voor herstelling en onderhoud van je gezinsfietsvloot.

www.o2o.be