Mylène Beauty By Dorien 3.27

4.9 star(s) from 7 votes
Augustijnenlaan 81
Herentals, 2200
Belgium

About Mylène Beauty By Dorien

Mylène Beauty By Dorien Mylène Beauty By Dorien is a well known place listed as Health/beauty in Herentals , Makeup Artist in Herentals , Cosmetics Store in Herentals ,

Contact Details & Working Hours

Details

Mylène is een familiebedrijf dat is gestart door meneer en mevrouw Seutin.
Meneer Seutin ontdekte dat een bepaalde olie een antiverouderend effect had op de huid en ging hier verder mee aan de slag.
Hij verdiepte zich in de wetenschap en ontwikkelde het huidverzorgingsproduct Nertsolie.
Tot op de dag van vandaag is het nog steeds het absolute topproduct van Mylène Cosmetics.

Ze startten in 1965 met het produceren van huidverzorgingsproducten van zeer hoge kwaliteit en presenteerden en verkochten dit bij de klanten thuis.
De home party’s en de producten sloegen zo goed aan dat het bedrijf al snel ging uitbreiden en zo de kans had om nog meer exclusieve producten te ontwikkelen en te produceren.

De ontwikkeling en productie van de kwalitatieve artikelen, gebeurd in eigen beheer omdat elke fase in het productieproces van fundamenteel belang is. Mylène beschikt over een eigen laboratorium waar de producten worden ontwikkeld en gedurende de productie verschillende malen wordt gecontroleerd op de kwaliteit.
Op basis van de hedendaagse trends en feedback van klanten en consulenten, blijven de producten steeds Up-to-date wat leidt tot een kwalitatief en sterk aanbod.

Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de 2e generatie van de familie Seutin.