MusiCasa 4.64

4.5 star(s) from 25 votes
Eentveldstraat 57
Knesselare, 9910
Belgium

About MusiCasa

MusiCasa MusiCasa is a well known place listed as Residence in Knesselare , Education in Knesselare ,

Contact Details & Working Hours

Details

MusiCasa is een instituut voor opleidingen in muziek, geluidsopname en productietechnieken. Door onze verfrissende kijk op wat écht leeft binnen de huidige muziekwereld groeide MusiCasa op korte tijd uit tot een gevestigde waarde.

Op de eerste plaats willen we met onze specialisaties in opname-en productietechniek een invulling geven aan het gapende tekort aan kwalitatieve audio-opleidingen. Vandaag de dag heeft de muzikant zowat alle tools ter beschikking om zelf muziek op te nemen en te produceren met zijn computer. Echter, veelal is dit een moeilijk proces en voldoet het eindproduct niet helemaal aan de wensen. Daarom werken wij er dag na dag met de grootste passie aan om onze opleidingen zo sterk mogelijk te maken. Zo kunnen wij onze studenten steeds de meest up-to-date informatie en ondersteuning bieden en kunnen zij rekenen op een professionele aanpak en de beste begeleiding doorheen onze opleidingen.

Anders dan in een traditionele opleiding beoogt MusiCasa een individuele, motiverende en praktijkgerichte aanpak. Onze cursisten krijgen dan ook de kans om hun opleiding te sturen in de richting die zij wensen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze manier van werken tot het grootste succes leidt. We zien dat onze studenten zich volop amuseren en sneller leren.

Bij MusiCasa kan u ook terecht voor opnames en repetitieruimtes. Ook worden er op regelmatige basis projecten naar scholen en bedrijven toe georganiseerd. Hiermee willen we vooral het muziek maken gaan stimuleren en de creativiteit aanwakkeren.