MOdus 8 2.89

5 star(s) from 6 votes
Latemstraat 5
Sint-Martens-Latem, 9830
Belgium

About MOdus 8

MOdus 8 MOdus 8 is a well known place listed as Arts & Entertainment in Sint-Martens-Latem ,

Contact Details & Working Hours

Details

Door de wens om meer ruimte te scheppen voor onze kunstenaars is MOdus 8 voortgekomen uit Art Center HOres. Opnieuw was er één kunstenaar die aan de basis lag voor de start: Janosh, met zijn magische hologrammen. Hij opende de weg om een natuurlijke opsplitsing te vinden voor het verdelen en presenteren van onze kunstenaars over de twee galerijen. Met MOdus 8 introduceren wij een galerij met 8 maal de M: magical, magnificent, mystic, modus vivendi, manifestation, mindful, movement en more. Licht en schoonheid, humor en fantasie komen samen in onze keuze. De beeldhouwers Dirk De Keyzer, Le Maghien, Evert den Hartog, Kristo, mannelijke kunstenaars die het plezier en positiviteit uitdrukken. De fantasierijke schilders, Gisèle Vacca, Xaviéz, de kleurrijke en geometrische werken van Janosh, WILDS, Sabine Nielsen. De verstilling en schoonheid bij 3 glaskunstenaars, Andrej Jakab, Ana María Nava en Mark Leputa en de fotografen Thierry Van Vreckem en Zeger Garré.

In het nieuwe pand schuin tegenover de huidige galerij is veel meer te ontdekken. Interieur en exterieur integreren met de kunst. Met een nieuw elan verrassen we de toeschouwer met uniek ontworpen meubels, verlichting, tapijten, gordijnen en nog veel meer. Beneden is er een akoestische zaal voor een muzikale beleving en kunnen lezingen en presentaties worden gehouden voor groepen tot 50 mensen. Buiten een tuin, fontein en patio omringd met beelden om het geheel compleet te maken.

Niña Van den Bosch en haar team staan klaar om u te ontvangen. Een open galerij waarin kunstenaars en toeschouwers zich goed en vrij voelen. Als altijd zetten we ons in om de bezoekers blij te maken en hen dat gevoel mee te geven naar huis.