Mini-onderneming Unicraft 2.56

4.7 star(s) from 16 votes
Pontstraat 51-53
Aalst, 9300
Belgium

About Mini-onderneming Unicraft

Mini-onderneming Unicraft Mini-onderneming Unicraft is a well known place listed as Retail And Consumer Merchandise in Aalst ,

Contact Details & Working Hours

Details

Wij zijn een groep jongeren uit 6 economie van het Lyceum in Aalst. In het schooljaar 2015 - 2016 starten wij onze mini-onderneming op, genaamd UNICRAFT. Ons concept gaat als volgt: Wij zullen producten gaan verkopen die vervaardigd zijn door de leerlingen van IBSO De Horizon te Aalst (cake, choco, kunst met klei, bloemen,..). Deze leerlingen hebben een mentale en/of fysieke beperking en graag willen wij hun eens in de spotlight zetten omdat wij vinden dat deze mensen vaak achteruitgeschoven worden in onze maatschappij onder het motto: "jullie verdienen beter, zij ook"
Als administratief directeur hebben wij gekozen voor Anouk De Craemer en als technisch directeur Laura De Schrijver. Voor het financiële gedeelte hebben we Christian Joosten als directeur met Tamas Gilbos als medewerker. In het commerciële departement bevinden zich Elise Ingels als directeur en Charlotte De Wolf als commercieel medewerker. Dit allemaal onder leiding van onze gedelegeerd bestuurder Rik Limpens.