Mi-chaud 2.81

5 star(s) from 10 votes
Zoersel, 2980
Belgium

About Mi-chaud

Contact Details & Working Hours

Details

Het recept van Mi-chaud:
Mi-chaud is de zaak achter chef Michiel Boeynaems. Deze kok is al sinds zijn tienerjaren actief aan het werk in de keuken. Zo heeft hij altijd weekendwerk gedaan in verschillende horecazaken in Zoersel. Tijdens zijn opleiding in de hotelschool van Turnhout heeft hij stages mogen doen in gerenommeerde zaken in binnen- en buitenland. Ook heeft hij tijdens zijn opleiding mogen deelnemen aan verschillende wedstrijden, hier heeft hij steeds goede resultaten behaald. Deze funderingen hebben er voor gezorgd dat Michiel een stevige basis heeft ontwikkeld.
Echt koken heeft Michiel pas geleerd tijdens zijn beroepsleven. Hier heeft hij zowel mogen koken voor verschillende tv-reeksen als voor de Vlaamse film. Ook heeft hij leren werken met verschillende luxeproducten tijdens talloze exclusieve diners.

Producten in de keuken:
Wat maakt Mi-chaud voor u? Dit is eenvoudig Mi-chaud maakt zowat alles wat u wenst. Hier houden wij niet van vaste formules die tot vervelens toe gemaakt moeten worden. Mi-chaud wil graag koken voor u en vooral wat u wil! Wij werken graag naar de vraag van de klant. De keuken van Mi-chaud is klassiek met veel invloeden uit het zuiden en wereldgetinte smaken. Dit komt door de vele reizen van chef Michiel. Wij zijn flexibel en wat ook de gelegenheid moge zijn, wij zorgen er voor dat het een feest wordt om nooit te vergeten.