Martin Gaus Hondenschool Leopoldsburg 3.66

5 star(s) from 18 votes
Kerhovenweg 204
Leopoldsburg, 3970
Belgium

About Martin Gaus Hondenschool Leopoldsburg

Martin Gaus Hondenschool Leopoldsburg Martin Gaus Hondenschool Leopoldsburg is a well known place listed as Education in Leopoldsburg , Dog Training in Leopoldsburg ,

Contact Details & Working Hours

Details

Een trainingscentrum waar u terecht kunt voor advies en begeleiding over opvoeding, probleemgedrag en specifieke takken van de hondensport.
Via een franchiseovereenkomst zijn de scholen verbonden aan de Martin Gaus-organisatie in Lelystad. Er wordt dankbaar gebruik gemaakt van de ruime kennis en ervaring op het gebied van hondentraining en er wordt gewerkt conform de Martin Gaus-filosofie die vertaald is naar een succesvolle leermethode die wordt toegepast op alle Martin Gaus Hondenscholen. Dit betekent dat er getraind wordt volgens de "positieve bekrachtigings-methode". Dit houdt in dat gewenst gedrag van de hond wordt beloond en dat daardoor het vertoonde gedrag bij de hond zal toenemen. Toenemen zowel in frequentie als in intensiteit. Uiteindelijk zal het gewenste gedrag een gewoonte worden waardoor het resultaat langdurig is.