Loopbaanatelier - Nathalie Douxfils 2.27

deFeniks, Deurneleitje 6
Mortsel, 2640
Belgium

About Loopbaanatelier - Nathalie Douxfils

Loopbaanatelier - Nathalie Douxfils Loopbaanatelier - Nathalie Douxfils is a well known place listed as Professional Services in Mortsel , Personal Coaching in Mortsel , Personal Trainer in Mortsel ,

Contact Details & Working Hours

Details

Nathalie Douxfils ondersteunt je bij vragen over je loopbaan of werk.
Loopbaancoaching - counseling - outplacement - projectmanagement

Loopbaancoaching zet je in beweging en helpt je bij de eerste stap naar een verkwikkende, uitdagende loopbaan op jouw maat.
Aan de hand van een reeks gesprekken, in combinatie met reflectieopdrachten, creatieve werkvormen en/of tests, word je professioneel ondersteund bij het ontdekken, versterken en/of ontwikkelen van de competenties die nodig zijn om je eigen loopbaan actief vorm te geven.
We vertrekken vanuit jouw talenten en sterktes. De gesprekken starten met een open blik op jouw visie en verwachtingen van de toekomst. We verkennen je dromen, tasten de arbeidsmarkt af of verfijnen je 'personal brand'. We bouwen samen aan een duurzame loopbaan die jou energie geeft.

"Mensen opnieuw hun eigen kracht laten ontdekken, enthousiasmeren en nieuwe inzichten meegeven, dat is wat mij dagelijks inspireert. Ik ben een loopbaanarchitect die jou helpt bij het vormgeven van je loopbaan"
Nathalie Douxfils - coach & trainer

Neem vrijblijvend contact voor een gratis eerste kennismaking over loopbaanbegeleiding.

In samenwerking met Inter.Mezzo en Ucare.