Logo Brugge-Oostende 2.81

5 star(s) from 1 votes
Ruddershove 4
Brugge, 8000
Belgium

About Logo Brugge-Oostende

Logo Brugge-Oostende Logo Brugge-Oostende is a well known place listed as Non-profit Organization in Brugge ,

Contact Details & Working Hours

Details

Het Logo is het regionaal aanspreekpunt en de partner om het Vlaamse beleid voor gezondheidsbevordering uit te voeren op regionaal niveau. Dit gebeurt in overleg en samenwerking met lokale besturen, de onderwijs-, de zorg- en de bedrijfssector.

Logo Brugge-Oostende streeft ernaar dat gezondheidsbevordering een actief onderdeel wordt van het beleid van de lokale organisaties om zo een gezonde leefomgeving te creëren waar leerlingen, burgers en werknemers kunnen kiezen voor gezondheid.

Logo staat voor LOkaal GezondheidsOverleg. Vlaanderen en Brussel tellen 15 Logo’s, waarbij Logo Brugge-Oostende de 2 Logo’s Brugge en Oostende aanstuurt.

7 thema’s vormen de kern van de werking:
◾bevolkingsonderzoeken naar kanker
◾geestelijke gezondheid
◾gezondheid en milieu
◾tabak-, alcohol en drugspreventie
◾valpreventie bij senioren
◾verhogen van de vaccinatiegraad
◾voeding en beweging

Logo Brugge-Oostende vzw biedt informatie aan op maat van volgende sectoren:
◾bedrijven
◾lokale besturen
◾onderwijs
◾zorgsector

Doe jij mee? Wil je mensen overtuigen van de vele voordelen van een fysiek actief leven en gezonde voedingsgewoonten? Ben je op zoek naar een goede strategie die het gebruik van tabak, alcohol of andere drugs ontmoedigt? Wil je mensen aanmoedigen om deel te nemen aan de bevolkingsonderzoeken die kanker preventief opsporen? Wil je het valrisico van oudere mensen aanpakken? Lig je wakker van het hoge aantal zelfdodingen en de bedreigingen van het milieu voor onze gezondheid? Ontdek onze dienstverlening of contacteer ons.